Köllő Babett: „A férjem szerint időzített bomba vagyok!”

instagram -
Köllő Babett család férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett megjelenésével és stílusával sokszor kiveri a biztosítékot. Elárulta, mit szól mindehhez a férje.

Babett megjelenésével rendszerint kiveri a biztosítékot, sosem rejtegeti a külsejét, ahogyan az őszinte gondolatait sem. Vajon hogy bírja mindezt a férje?
"Ő az első ember, akinek adok a véleményére. Ha megnéz a színházban, pontosan látja, mit hibáztam, min kellene változtatnom. Sosem akar megbántani a kritikával, de már az arckifejezéséből is látom, ha nem azt mondja, amire valójában gondol. Ekkor határozottan ráparancsolok, hogy igenis fejtse ki. Nyilván vannak konfliktusaink, de egy zseniális férj, egy biztos támasz, akivel mindenben számíthatunk egymásra. Pedig én sem vagyok egy egyszerű csomag" – magyarázta a holnap megjelenő HOT! magazinban a Sztárban Sztár zsűritagja, hozzátéve, hogy még maga is meglepődik azon, mennyire jól bírja mellette a szerelme.

köllő babett instagram

"Ember legyen a talpán, aki ennyi éven át elvisel engem, mint a férjem! Sokáig tűrök, de a szeretteim tudják, hogy van egy pont, amikor nincs tovább. Onnantól kezdve pedig csak lábujjhegyen lehet megközelíteni. Hozzám bátorság kell; nem is tudom, András hogy volt ennyire merész. Szerinte egy időzített bomba vagyok. Sokszor még tizenöt év házasság után sem sejti, hogy mi lesz a reakcióm egy szituációban" – ecsetelte a színésznő a lapban.
Babett olykor elgondolkodik a gyerekkérdésen is, és azon is, hogy merre tart a karrierje! Minderről egy fantasztikus fotósorozat mellett a csütörtöktől kapható HOT!-ban olvashattok!

A HOT Magazin digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.