Újra beindult a pánikvásárlás: bizonyos termékekre korlátozásokat vezettek be

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
vásárlás Egyesült Királyság pánik koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus második hulláma az Egyesült Királyságban ismét pánikvásárláshoz vezetett.

Üres polcokról készített képek járták be a közösségi médiát, az Egyesült Királyságban az embereken újra eluralkodott a félelem, amely pánikvásárláshoz vezetett. Ezért az országban néhány bolthálózat bizonyos termékekre korlátozást vezetett be, így nem fordulhat elő az, hogy valakinek nem jut.

Korlátozzák az egyes termékekből vásárolható mennyiséget Angliában - Képünk illusztráció Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A száraztésztára, a vécépapírra és a lisztre vezettek be korlátozást, hogy elkerüljék a nagyobb pánikot és felháborodást, de a rizsből és zöldségkonzervből sem vásárolhatnak korlátlan mennyiségűt az emberek egyes boltokban. Máshol a tisztítószerek vásárlását limitálják. A boltok leszögezték, elegendő készlettel rendelekeznek, de ezekkel az intézkedésekkel azt szeretnék biztosítani, hogy később is jusson mindenkinek a termékekből - írja a Mirror. Egyelőre a Tesco és a Morrisons egyes üzletei vezettek be korlátozásokat, a többi hálózatban nem jelentettek be ilyesmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.