Hosszú évek óta tűkkel a fejében él a kínai nő

bizarr Kína koponya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 29 éves kínai nap teljesen ledöbbent, amikor egy CT-vizsgálat eredményéből kiderült, hogy mi van a fejében.

Egy 29 éves kínai nő kisebb autóbalesetet szenvedett, amiután a biztonsás kedvéért elküldték CT-vizsgálatra, hogy megnézzék nem érte-e komolyabb sérülés a koponyáját.

A kínai nő a CT- vizsgálatának eredményéből tudta meg a sokkoló hírt Forrás: maszol.ro

A vizsgálat eredménye teljesen ledöbbentette az orvosokat: a nő fejében ugyanis két darab 5 cm-es hosszúságú, és 5 mm vastagságú tűt találtak, ami ki tudja, mióta lehet ott

- írja az Oddity Central.

Az orvosok megállapították, hogy a tűk nem baleset követkeményében fúródtak a nő koponyájába, mivel külsérelmi nyomot nem fedeztek fel a fején. Arra jutottak, hogy a nő születése környékén vagy csecsemő korában kerülhettek oda a tűk, amikor a koponyacsont még sokkal lágyabb volt.

A nő azóta a felvételeket elküldte a rendőrségnek, mivel van némi sejtése arról, hogyan kerülhettek a fejébe a tűk, de amíg tart a nyomozás, nem akar semmi konkrétumot elárulni.

A meghökkentő röntgen felvételek megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.