Élő adásban égett halálra a népszerű kínai vlogger: volt férje gyújtotta fel

Forrás: Douyin -
égési sérülés baleset vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benzinnel locsolta le, majd felgyújtotta a Kínában népszerű influenszert, Lamut a volt férje. A nő testének 90 százaléka megégett, két héttel később belehalt sérüléseibe.

A nő épp élő közvetítésre készült szeptember 14-én, amikor a volt férje megtámadta -írja a bbc.

A 30 éves kínai vloggernek több százezer követője volt a Douyin nevű, TikTokhoz hasonló alkalmazáson, videóit millióan lájkolták. Kínai lapértesülések szerint a volt férj nagyon erőszakos volt, a családtagok szerint többször is megverte feleségét.

Élő adásban égett halálra a népszerű kínai vlogger: volt férje gyújtotta fel Forrás: Douyin

A párnak két közös gyermeke van, és bár a bíróság közös felügyeleti jogot adott nekik, a férfi arra kényszerítette a nőt, menjen hozzá újra, különben megöli az egyik gyermekét. A vlogger belement a házasságba, de elmenekült otthonról. Mikor másodszor is elváltak, a gyerekek felügyeletét Lamura bízta a bíróság, de a férfi nem nyugodott bele, és megölte volt feleségét.

Tangot szándékos emberölés gyanújával tartóztatták le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.