Előrejelzés: kiderült, lesz-e fehér karácsonyunk

Forrás: YouTube/Crafts Forever -
karácsony naptár időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dávid Mihály nyíregyházi vízépítő mérnök, az ország legismertebb magánmeteorológusa szerint idén  rendkívül hűvös őszre számíthatunk, a karácsony pedig továbbra sem tartogat meglepetéseket - írja a nyiregyhaza.hu  

Október

„Aki várja az indián nyarat, annak rossz hírem van. Októberben végig maximum 15 fokos nappali hőmérséklet lesz, e fölé pedig nem megy majd a hőmérő higanyszála. A hónap leghidegebb éjszakája egyébként október 10-ére esik, akkor –5, –6 fok is lehet" – monsta Dávid Mihály.

November

November első napja csalókásnak ígérkezik, elhiteti majd velünk, hogy enyhe lesz a hónap, azonban másodikán elkezd zuhanni a hőmérséklet, 5-én és 6-án pedig éjszaka már csak –8 fok várható. Persze, ez nem marad így tartósan, egy hét után újra „visszamelegszik" az idő, éjszaka már 0 fok lesz. Bár néhanapján enyhülni fog az időjárás, de a novembert a szigorúan őszies jellemzi majd. Az első havazásra november 5-tõl számíthatunk"

Forrás: YouTube/Crafts Forever

December

„December első napjai szintén enyhének ígérkeznek, lesz, hogy éjszaka is plusz fokkal számolhatunk. A hónap két leghidegebb napja 10-ére és 20-ára fog esni, ekkor éjszaka –5 fokot mérhetünk majd. Karácsonyra azonban újra enyhülés következik, nem lesz havas, nappal +6–8 fok, éjszaka pedig 0 fok várható."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.