Mellnagyobbító műtét okozta a 19 éves lány halálát

halál műtét mellnagyobbítás külföld kóma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű és fiatal Emmalyn Nguyen tavaly nyáron feküdt kés alá, hogy megnagyobbíttassa melleit. Arra viszont senki se számított, hogy az érzéstelenítés beadását követően szívrohamot kap a 19 éves lány. 

A 19 éves lány, Emmalyn Nguyen lesújtó története maga a rémálom. Tavaly augusztusban feküdt kés alá, hogy megnagyobbíttassa melleit. A műtét előtt Nguyen megkapta az érzéstelenítőt, amiután nem várt szívroham következett be nála. Az orvos, aki a beavatkozást végezte volna a roham után 5 órával hívta csak a segélyhívókat, addigra már kómába esett a fiatal lány és csak gépek tartották életben - írja a Daily Star.

Nguyen felépülése egészen két héttel ezelőttig jól alakult, már mosolyogni is képes volt, azonban október elején tüdőgyulladást kapott és két nappal később meghalt.

A családot mélységesen lesújtotották és összetörték a történtek.

"Erre senki nem számított. A világ egy csodálatos, egy édes, élettel teli fiatal hölgyet veszített el. Egy egész élet állt még előtte, ami értelmetlen véget ért"

- nyilatkozta szomorúan a család ügyvédje.

A család pert indít az operációra bejegyzett orvos ellen, akit súlyos gondatlansággal vádolnak és remélik, hogy soha többet nem engedik emberek közelébe, hogy többet ne okozzon kárt senkiben.

Az ápolónő a státuszát megtartotta, de többet nem ad be érzéstelenítő injekciót senkinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.