Gabriela Spanic és családja hónapokon át mérgezésnek volt kitéve. Az is lehet, hogy ezért betegedett meg édesanyja, aki nemrég elvesztete a harcot a daganatos megbetegedés ellen.

Gabriela Spanic édesanyja hosszú betegség után távozott az élők sorából, a színésznő ennek ellenére úgy döntött, folytatja a Dancing with the Stars műsorát. Kiderült, hogy daganatos megbetegedéssel küzdött, amelyet lehet, hogy mérgezés váltott ki nála. Évekkel ezlőtt ugyanis házvezetőnőjük rákkeltő anyaggal mérgezte a családot hónapokon át. 

Gabriela SpanicForrás: TV2

A színésznő kórházba is került, így derült ki, hogy szándékos mérgezésről van szó. Házvezetőnőjük 8 év börtönt kapott. Azért csak nyolcat kapott, mert a bíróság csak azt látta bizonyítottnak, hogy engem mérgezett hosszú időn át, holott a családom több tagjával is ezt tette. A kisfiam másfél éves volt akkor. Nem tudják elképzelni, mennyit szenvedtünk" - árulta el korábban a színésznő. A mérgező ammónium-szulfátból Gabriela édesanyja is kapott. Arról, hogy ez okozhat-e daganatos megbetegedést dr. Zacher Gábor toxikológus nyilatkozott a Ripostnak. Az ammónium-szulfát okozhat daganatos megbetegedést a szervezetben. Ugyanakkos a kórkép ismerete nélkül nem lehet kijelenteni, hogy mérgezés vezetett a rákhoz" - mondta.