Gabriela Spanic édesanyja halála után meghozta a döntést, kiderül folytatja-e a show-t

gyász Dancing with the Stars Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a napokban veszítette el édesanyját, ami nagyon megrázta őt, de sajnos már számított rá. Gabriela Spanic úgy döntött, a történtek ellenére is folytatja a Dancing with the Stars-t.

Szörnyű veszteség érte Gabriela Spanicot, éppen a szombati Dancing with the Stars után tudta meg, hogy hosszú betegség után elhunyt az édesanyja. Amikor Budapestre utazott, és elbúcsúzott tőle, már sejtette, hogy talán utoljára látja.

A temetés már lezajlott, azon semmiképp sem tudott volna részt venni a sztár a koronavírus miatt.
Kérdéses volt, hogy mi lesz ezután, Gabriela képes lesz-e folytatni egy ilyen tragédiát követően a műsort. Most menedzsere a közösségi oldalán tudatta a hírt, a színésznő úgy döntött, marad Budapesten, és tovább versenyzik a Dancing with the Stars-ban.

"Gabriela lélekben és szívben a családjával van, de a teste a színpadon lesz. Teljesíti a kötelességét Budapesten, és nem adja fel a versenyt" – szólt a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.