A Balatonba esett egy férfi a Keszthelyi hajóállomáson

Forrás: Shutterstock -
vizirendőr Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keszthelyi hajóállomáson esett a Balatonba egy férfi. Először járókelők próbáltak segíteni rajta, majd a mentőszolgálat munkatársai, végül a vízirendőröknek sikerült kihúzni a tóból.

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányságot november 3-án riasztották, hogy egy férfi a Balatonba esett a keszthelyi hajóállomáson. A járókelők próbáltak rajta segíteni, majd a mentőszolgálat munkatársai igyekeztek kimenteni, de a móló adottságai miatt nem tudták kihúzni a vízből, csak tartották, hogy ne merüljön el.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Végül a helyszínre érkeztek a vízirendőrök, nekik sikerült megmenteni. A mentősök ezután kórházba szállították – írta a police.hu.

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy amennyiben a Balaton vízfelületén bajba kerülnek vagy bajba jutott személyt, személyeket észlelnek, tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 1817-es segélyhívó telefonszámon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.