Saját családjához riasztották a mentősként dolgozó apát

mentő katasztrófavédelem baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legijesztőbb rémálma vált valóra annak a magyar mentősnek, akinek a családjához kellett kimennie egy autóbaleset miatt. 

Sárdi Loretta éppen hazafelé tartott 3 éves kislányával, Majával, mikor ismeretlen okok miatt az autójuk megcsúszott, majd felborult. Szerencsére mindketten épségben megúszták a balesetet, ám ezt a felborult autó alapján a szemtanúk is csodával határos dolognak tartják.

Mint kiderült, párja gépkocsivezetőként dolgozik az Országos Mentőszolgálatnál, aki azonnal a helyszínre sietett kollégáival, mikor meghallotta, hogy párja és gyermeke érintett a halápi balesetben.

Forrás: Katasztrófavédelem

"Sok éve téma nálunk, hogy mi lenne, ha egyszer hozzánk kellene kivonulnia. Mindig azt mondta, csak ettől mentse meg az ég, a legrosszabb rémálma elevenedne meg előtte, ha bennünket bármi baj érne. Sajnos, így lett. Én épp a rendőrökkel beszélgettem, amikor odaért. Látta, hogy jól vagyok, majd azonnal Majához futott. A kollégái szerint az arcára volt írva, hogy mennyire félt ettől a pillanattól" - mesélte a 26 éves nő a Blikknek.

A család azóta próbál minél hamarabb túllendülni a történteken, de a legfontosabb az, hogy senkinek nem esett baja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.