Koronavírus: továbbra is várja lakástulajdonosok felajánlásait a "Pihentesd a dokit" csoport

Pihentesd a dokit felajánlás koronavírus lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kereslet most sokkal nagyobb mint a kínálat, így a második hullám idejére is várja a lakástulajdonosok felajánlásait a "Pihentesd a dokit" csoport.

A jótékonysági csoport szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: ahhoz, hogy a mostani nehéz helyzetben helytálló egészségügyi dolgozóknak szükségük van egy ideiglenes "otthonra", hogy ne veszélyeztessék családtagjaikat, minél kevesebb interakciójuk legyen másokkal, esetleg többet tudjanak pihenni. A koronavírus-járvány első hulláma alatt csaknem háromszáz felajánlást kaptak és így több mint négyszáz egészégügyben dolgozó számára tudtak lakhatást biztosítani - írták.

A lakás tulajdonosok megnyugtatására jelezték, hogy a visszaélések elkerülése érdekében minden jelentkezőt ellenőriznek, mielőtt összekötnék őket egymással, továbbá, hogy az Ozone Hungary - kapacitástól függően - a lakások használat utáni fertőtlenítését is biztosítja.
A jótékonysági csoport a lakástulajdonosok felajánlásait a pihentesdadokit@gmail.com e-mail címen várja. Kérnek minden olyan igazoltan az egészségügyben, Covid-osztályon dolgozót, hogy akinek szüksége van lakásra erre az időszakra, jelentkezzen a csoport Facebook-oldalán - olvasható a közleményben.

A március 20-án, Facebook-csoportként indult kezdeményezés célja, hogy a koronavírusos betegekkel foglalkozó orvosoknak, ápolóknak, mentőknek ne kelljen hazavinniük a fertőzést, valamint a sok utazást elkerülve minél többet tudjanak pihenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.