Csősz Bogi maszkok gyártásába fogott, és üzleteit áthelyezte Európába a bizonytalan török helyzet miatt. Elárulta, úgy gondolja, több bevételi forrást kell találniuk az embereknek. 

Csősz Bogi is érzi a válság és a járvány hatásait. Jelenleg a színészkedés és a producerkedés helyett a maszkok gyártásával foglalkozik, ráadásuk a férjétől is távol van. Bogi most Magyarországon van, és az sem biztos, hogy az ünnepekre hazatér. 

Csősz BogiForrás: Facebook/Csősz Boglárka

"Próbálunk a férjemmel sok időt együtt tölteni, de ez jelenleg nem egyszerű, próbáljuk online megoldani, amit csak lehet. De nemrég meglátogatott, volt itt Budapesten, most pedig vár haza. Sokkal gyakrabban beszélünk telefonon és nagyon sok online bejelentkezésünk van, tulajdonképpen közelebb hozott ez a helyzet minket. De furcsa, hogy az ember nem azt az életet éli, amit megszokott, nekünk például az utazás hiányzik, a nyaralás, pihenés, hogy meglátogassuk a családot, ez a török kultúrában nagyon fontos, és ennek a hiánya hatalmas űrt hagy maga után. Ha pedig otthon vagyunk, több időt töltünk együtt, és jobban figyelünk a másikra" - mondta a Blikknek Bogi. Hozzátette, ugyan most nincsenek divatbemutatók, fontosnak tartja, hogy ne tartsuk vissza nagyon a költekezést.

"Fontos, hogy az emberek értsék, aktívan részt kell venni a divatmárkák világában most is, segíteni kell a piac ezen részét is, ha mindenki visszafogja a vásárlásait, akkor összeomlik a piac. Én abban hiszek, hogy a pénz visszatartása nem tesz jót a világnak. Fontos, hogy forgassuk a pénzt, és találjunk bevételi forrásokat, a megszokotton kívül is" - mondta. 

"Próbálkozni kell olyasmivel is, ami nem feltétlenül a szakmánk része, megújulni. Szerintem egy ember akár 2-3 munkát is vállalhat, így pedig megtalálhatja a bevételi forrását. Több fronton is lehet működni, mi is több lábon állunk, mert eggyel nem lehet hosszútávon kitartani. A nehéz helyzetekben is meg kell keresni a lehetőségeket, rá kell jönni, hogy hogy tudjuk jobban megvalósítani magunkat. Újra kell tervezni és erre fel kell készülni. Én személy szerint azt hiszem, hogy egy hosszú távú változás megy végbe a világon, akár 4-5 évig is eltarthat, és erre tudatosan fel kell készülni. Fontos megérteni, hogy az embereknek most az egészségre kell fordítani a pénzt, és az időt. Ha szükséges, le kell fogyni, egészségesen, tápanyag dúsan étkezni, vitaminokat szedni, és mozogni, illetve a mentális egészségre is figyelni kell, meg egymásra. Még ha fizikálisan el is kell, de mentálisan nem szabad elzárkózni a világtól" - mondta.