Kiderült, miért késelte meg a tatabányai diák az osztálytársát

Forrás: Shutterstock -
késelés diák Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lány miatt veszett össze a két fiú a tatabányai általános iskolában az egyik társuk állítása szerint. A 14 éves diák ezért késelhetett.

Megkéselte iskolatársát egy 14 éves fiú a tatabányai Bolyai János Általános Iskolában. A gyereket kórházba szállították, és megműtötték, az állapota már stabil.
Most kiderült, úgy tűnik, egy lány miatt veszett össze a két fiú.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A késelő diákkal korábban is voltak magatartásbeli problémák, de nem ilyen mértékű, az iskola igazgatója szerint ezért nem volt előjele a támadásnak.
Váraljainé Vasecz Mária intézményvezető a Blikk megkeresésére így reagált a történtekre.

„A gyermeket megoperálták, azt üzente nekünk, hogy a körülményekhez képest jól van, köszöni, hogy annyian aggódunk érte. Az elkövetőnek magatartási kihágásai korábban is voltak, de olyan jellegű probléma nem, melyből bárki is arra következtethetett volna, hogy ilyen szörnyű tettet fog elkövetni. A családdal kapcsolatban álltunk, a szülők együttműködőnek bizonyultak. Az érintett osztály tanulóihoz pszichológust kértünk, hogy az eseményeket minél hamarabb feldolgozhassák. Az intézmény másik épületében teljesít jelenleg iskolaőr szolgálatot, de az esemény után ebbe az épületbe is kérni fogjuk a szolgálat teljesítését. Mindannyiunk számára hosszabb időbe fog telni a feldolgozás"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.