Két hős mentőst is elragadott a koronavírus: "Egy családot tönkre tett megint!"

halál mentős mentőtiszt koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus két mentős áldozatára emlékeznek a bajtársaik, ugyanazon a napon győzte le őket a vírus. Velük összesen már 9 mentőtiszt esett a vírus áldozatául. 

A körmendi és a berettyóőjfalui mentőállomás előtt is gyertyák, mécsesek sorakoznak. Így emlékeznek a kollégák és barátok elhunyt bajtársaikra. Mindketten a koronavírus-fertőzés miatt vesztették életüket, melyet arra áldoztak, hogy másokét mentsék.

Gyertyákat gyújtottak a mentőtisztek emlékére - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A körmendi mentőállomás hőse, Tóth Tamás két kisgyereket hagyott hátra, jövőre töltötte volna be a 40. életévét.

Mély megrendüléssel olvassuk, hogy ismét alulmaradt ebben a borzalmas kórral vívott küzdelemben egy bajtársunk.

A berettyóújfalui mentőállomás dolgozói is megrendültek, elvesztették ugyanis szeretett munkatársukat, Pércsi Istvánt. "

Odavert ez a szemét, ledöntött. Egy családot tönkre tett megint! Megölte Pistit, elvitte, elragadta...

A 48 éves mentőtisztnek 3 gyermeke volt.

Győrfi Pál is mély megrendüléssel beszélt bajtársai elvesztéséről. "Egy bajtárs elvesztéséről az Országos Mentőszolgálat közössége mindig mély megrendüléssel értesül. Elhunyt munkatársaink példaértékű munkássága előttünk marad, emléküket és a betegek érdekét szolgáló önzetlen tetteik történetét megőrizzük" - mondta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.