Így indul majd a 2021-es év: az időjárástól erre számíthatunk

Budapest, főváros, emlékek
Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
időjárás Újév 2021 előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik 2021 beköszöntével is megmarad az enyhe tél hazánkban.

Újév napja

Reggelre főleg az Alpokaján és a Duna-Tisza-közén képződik köd. Napközben délnyugaton többórás napsütésre, máshol változóan felhős időre számíthatunk. Estig az északkeleti tájakon még előfordulhat szitálás, kisebb eső. A hőmérséklet délután 4 és 9 fok között alakul.

Szombat

Délnyugat felől fokozatosan vastagszik a felhőzet, és estétől délen, illetve nyugaton már eső is előfordul. Többfelé lesz élénk a délkeleti szél. 5 és 11°C közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Vasárnap

Erősen felhős, vagy borult, párás időre van kilátás. Dél, délnyugat felől szórványosan alakul ki eső, záporeső. A délkeleti szél továbbra is élénk, néhol erős lesz. A maximum +6, +7 fok körül valószínű.

Hétfő

Borult idővel indul a hét. Eleinte sokfelé lehet kiadós eső, záporeső (a hegyekben havas eső, hó); aztán dél felől csökken a felhőzet. Marad a +7 fok körüli csúcsérték.

Kedd

Változóan felhős, párás idő ígérkezik. Néhol tartósabban megmarad a hajnali köd. A délnyugati szél napközben megélénkül. Délután +5, +7 fok lesz - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.