Tóth Gabi borzalmas fenyegetést kapott: "Jó lenne itthon is bevezetni az eutanáziát"

Forrás: TV2 -
Tóth Gabi támadás pozsonyi csata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi énekelte a pozsonyi csatáról szóló animációs film betétdalát, ami miatt nagyon sok bántást kapott. 

Tóth Gabi és FankaDeli énekelték a pozsonyi csatáról szóló animációs film betétdalát, ami miatt nagyon sok bántást kaptak. Erről Gabi beszélt testvére, Vera Instagram-bejelentkezésében.

Tóth Gabi Forrás: TV2

"Határozottan kiállok a projekt mellett, a mai napig jó döntésnek érzem, hogy ezt elvállaltam. Nagyon hálás vagyok, hogy rám gondoltak, nekem van egészséges nemzettudatom, amiről sajnos a mai világban nem lehet beszélni, mert bekategorizálnak. Úgy érzem, valami fontosat adhatunk tovább, amiben nemcsak a vesztes csatákról tanulhatnak a fiatalok, hanem a győztesekről is. Ha én toleráns és elfogadó vagyok, akkor fogadják el, hogy én erre büszke vagyok" - idézi a Blikk Gabit, aki azt is elmondta, milyen durva fenyegetést kapott.

Arra például hogy válaszolsz, amikor azt írják: jó lenne itthon is bevezetni az eutanáziát, hogy az ilyen embereket ki lehessen pusztítani, mint Tóth Gabi és FankaDeli"

Eljutott oda a világ, hogy ha valakinek valami nem tetszik a másikban, akkor a halálát kívánja?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.