Szentendrei HÉV szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy utas jelentett be, hogy a szentendrei HÉV-en egy szatír botránkoztatja meg az utasokat. A férfit gyorsan elkapták a Batthyány téren.

"Sikeres akcióban vettek részt tegnap este a H5-ös vonalon a HÉV rendészek. Utastól érkezett a bejelentés, az FB-n is közzétették többen, hogy "szatír" közszemérem sértő módon igyekszik megbotránkoztatni az utasokat a vonatokon. A HÉV rendészek, a MÁV-HÉV Zrt. saját védelmi kollégái utasításba kapták, hogy keressék, kiemelten figyeljék az illetőt a H5-ön. A Batthyány térre tegnap este 22:55-kor érkező HÉV-en beazonosították és tettenérték a hiányos öltözetben lévő elkövetőt, és a HÉV rendészek a rendőrség kiérkezéséig visszatartották őt, majd átadták a hatóságnak, akik előállították. A HÉV rendészek tavaly óta egyre több vonalon őrzik, vigyázzák az utasok, az állomások és a vonatok biztonságát" - írja közösségi oldalán a MÁV-HÉV Zrt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.