Fóti gyilkosság: Ezt mondta az elkövető, miután végzett áldozatával

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál fóti gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő részletek kerültek napvilágra a fóti gyilkosságról. 

Múlthét pénteken Sz.István megkéselte, majd egy téglával fejbeverte élettársa lányát, aki épp látogatóban volt az idős párnál. A 86 éves elkövető különös kegyetlenséggel végzett Erikával, édesanyja, Mária semmit sem tudott tenni annak érdekében, hogy megfékezze.

"Nem tudom magamnak megbocsátani, hogy beengedtem az életünkbe, hiszen ha nem teszem, Erika még mindig él. Kénytelen voltam az egész szörnyűséget végignézni, és amikor István a téglával fejbe verte" - mondta a gyászoló asszony a Borsnak.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

A kiérkező rendőrök azonnal a földre parancsolták István, majd letartóztatták - ám az első hírek szerint István zavart volt, nem értette, miért kérnek tőle ilyet. Mária azonban azt mondja, szerinte ez csupán csak színjáték volt.

"Csak úgy tett, mint aki nem fogja fel, mi történik körülötte. Ezt onnan is tudom, hogy István a tette után feljött a lakásba, átöltözött, és felhívta az öccsét telefonon. Hallottam, mit mondott neki: Elbúcsúzom, mi többet nem találkozunk, mert jönnek értem a rendőrök. Megyek a börtönbe, ott fogok megdögleni" - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.