A hetedik évfordulójukat ünneplik Megyeri Csilláék, ám a boldogságuk nem felhőtlen. Nem tudják, merre tovább a kapcsolatukban...

Sokan úgy tartják, a hetedik év a vízválasztó egy párkapcsolatban - ezt tapasztalja most Megyeri Csilla és párja, Zsolti is. Sok a civakodás köztük és a jövőképük sem stimmel. 

Megyeri Csilla és párja, Molnár ZsoltiForrás: Megyeri Csilla / Instagram

Csilla elárulta, hogy jó ideig Zsolti szeretett volna gyereket, most azonban megfordult a dolog és ő az, aki babázna már, párja azonban még várna vele. Év végéig adtak egymásnak időt, hogy eldöntsék, merre tovább a közös életükben.

"Elfáradtam abban, hogy nem haladunk semerre és most elsősorban a családalapításra gondolok (...) Nagyon boldog párkapcsolat a miénk, ezért is vágnék bele a babprojektbe. Most kissé megrekedtünk a hogyan továbbot illetően, de a kapcsolatunk továbbra is stabil lábakon áll. (...) Lehet nem is kellene mást tenni, mint az isteni gondviselésre bízni magunkat" - mesélte a Best Magazinnak Csilla, azt is hozzátéve, hogy a humor mindig átsegíti öket a felmerülő problémákon.