Lenyűgöző látvány! Csodálatos fotók a befagyott Balatonról - Galéria

Forrás: Kálló Péter - Origo -
hideg galéria fagy Balaton tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi lehűlésnek köszönhetően a hétvégén szinte teljesen befagyott a Balaton, aminek hála, elképesztően gyönyörű fotók készültek Magyarország legnagyobb taváról.

Nagyon sokan várták, mikor köszönt be végre a télies, havas időjárás. Az elmúlt napokban megérkezett a várva várt hideg, a rendkívüli néhány helyen akár -15 fokos hőmérséklet következtében pedig hazánk tavai is elkezdtek befagyni.

Magyarország legnagyobb és egyik legszebb tava, a Balatona a hétvégére teljesen befagyott, ami igazán varázslatos látványt nyújtott az odalátogatók számára. Azok számára, akiknek nem volt lehetősége élőben megcsodálni, összegyűjtöttük a legszebb fotókat a Balatonról.

A mesés képek megtekintéséhez kattints a képre és lapozd végig a galériánkat!

Forrás: Kálló Péter - Origohttp://www.origo.hu/foto/galeria/20210118-igy-fagyott-be-a-balaton-a-rendkivuli-hideg-miatt.htmlmiddleon20001333

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.