Megszólalt Torgyán József felesége: máig nem tudja túltenni magát férje halálán

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Torgyán József özvegy gyász Cseh Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
4 éve hunyt el Torgyán József, felesége a mai napig gyászolja.

84 éves korában, szívelégtelenség következtében hunyt el a neves politikus, Torgyán József. Özvegye, Cseh Mária a mai napig nem tudta túltenni magát férje halálán, még mindig gyászolja.

Szent István bazilika Torgyán József ravatala Fotó: Hirling Bálint - Origo

„Minden egyes nap nehéz, ez az igazság. A családomon, az unokáimon kívül a egyetlen dolog, ami egy picit csillapítja a fájdalmat a szívemben az az, amikor ránézek a közös képeinkre. Máig kint van a polcon az esküvői fotónk és az is, amely az 50. házassági évfordulónkon készült, ebbe kapaszkodom.

Én úgy élek, mintha még mindig itt lenne velem. Velem van Jóska, nélküle nem tudom elképzelni az életemet.

Hihetetlen, hogy már ennyi év eltelt. Sokat gondolok arra, hogy milyen szerencsénk volt, hogy ennyi évet éltünk szeretetben, ilyen gondolatokkal megy el a napom.

Jóska volt az egyetlen férfi az életemben, és ez így is van jól.

A halála után sem jutott eszembe, hogy engedjek az esetleges hódolóknak. Egy idegen férfinak ahogy régen sem, most sem lenne esélye nálam. Én nem akarok már soha mással lenni, nem kellene más férfi az életembe. Kevés embernek adatik meg egy ilyen hihetetlenül nagy szerelem, ahol az évtizedek alatt egyik fél sem gondol soha más kapcsolatra" - mondta el a Blikknek Cseh Mária.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.