Ilyen változásokat hoz a jövő hét: ennek örülni fogsz

tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kora tavaszias időt hozhat a jövő hét, szerda, csütörtök környékén akár plusz 15 fok is lehet.

Vasárnap


Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte többfelé, később már csak délen alakul ki csapadék: délen, délkeleten eső, havas eső várható, máshol havazás valószínű. Az északkeleti szél megélénkül. +1, +2 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétfő

Észak felől tovább csökken a felhőzet, a középső tájakon már többórás napsütésre számíthatunk. A DNy-i és a K-i területeken erősen felhős maradhat az ég, de inkább csak DK-en, a délelőtti órákig alakul ki újabb csapadék. 0 és +5 fok közé enyhül a levegő.

Kedd


Rétegfelhős időre van kilátás, főleg északon szitáló eső is előfordulhat. A délnyugati szél egyre inkább megélénkül. +6 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda és csütörtök


Változó felhőzet mellett többfokos enyhülés várható. Mindkét nap elszórtan lehet záporeső, reggelente pedigködfoltok. Fokozatosan erősödik a nappali felmelegedés: szerdán 5-13, csütörtökön már 9-15°C is lehet. Kora tavaszias idő jön - írja a Köpönyeg.

Erős hidegfronti hatás terheli szervezetünket. Az arra érzékenyeknél a megfigyelések szerint az olyan általános tünetek - mint tartós, migrénes fejfájás, ingerlékenység, alvászavar, koncentrációs problémák - mellett várhatóan erősödni fognak a krónikus betegségek tünetei is. Vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az ízületi fájdalmak is felerősödhetnek. Korábbi műtétek és csonttörések helyén fájdalom alakulhat ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.