Mind a három fő korcsoportban a TV2 Csoport műsorai érték el a legnagyobb nézettséget, így a TV2 lett 2021 januárjában a legnézettebb csatorna.

A siker leginkább annak köszönhető, hogy a csatorna régi és új népszerű műsorokat vett fel palettájára - írta meg a Ripost.

December utolsó hetében robbant be a TV2 új napi sorozata, a Doktor Balaton, mely gyorsan nagy népszerűségre tett szert. A sorozatot „magyar Dallasnak" is hívják, történetének középpontjában a gyógyvíz és a világ különböző helyeiről érkező karakterek története áll.

Doktor BalatonForrás: TV2 Sajtószoba

December végén debütált az Exatlon harmadik évada is. A sport reality, melyben hétköznaponként követhetjük soron a versenyzők mindennapjait, az idősáv legnézettebb műsora. A január hétvégenként is bővelkedett izgalmakban, ugyanis a vasárnap esténként műsorra kerülő Nicsak, ki vagyok – A Rejtélyek színpada című show műsornak januárban volt a fináléja.

Nem csak az új, hanem a TV2 régi műsorai is jól teljesítettek: a Mokka és a Mokkacino is csaknem kétszer annyi nézőt ért el, mint az RTL Klub hasonló idősávban vetített műsorai.