Sorsjegy miatt ölt az érdi férfi: 15 cm-es késsel gyilkolt

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság sorsjegy kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a vád szerint a munkatársával egy sorsjegyen veszett össze és a vita során megölte.

A vádirat szerint az elkövető és a sértett munkatársak voltak és egy éppen általuk felújítandó érdi házban laktak 2020 márciusában. A cselekmény napján a munka végeztével a sértett és az elkövető kaparós sorsjegyet vásároltak együtt.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

Éjszaka azután a sértett arra ébredt, hogy az elkövető kiabál miszerint a sorsjegy nyereménye az övé. Ezen azután veszekedni kezdtek, amelynek során az elkövető felkapott egy tizenöt centiméter pengéjű kést és azzal mellbe, illetve hátba szúrta a sértettet.

Az zajra felriadó szomszédokat az elkövető azzal próbálta távol tartani, hogy azt kiabálta miszerint koronavírusos és ne menjenek a közelébe.

Az időközben a helyszínre érkező rendőrök még életben találták a sértettet, de rövid időn belül – még a mentők megérkezését megelőzően – a szúrások következtében elhunyt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság által nyomozott ügyben az elkövető ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség.

Forrás: ugyeszseg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.