Döbbenetes bosszú: elvágta exfelesége autójának fékcsövét az ercsi férfi - Videó

Forrás: Shutterstock -
bosszú válás rendőrség videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válás után az ercsi férfi úgy döntött, hogy bosszút áll exfeleségén, és elvágta a kocsijának fékcsövét, amiből akár végzetes baleset is lehetett volna. A férfit letartóztatták.

Elképesztő bosszút eszelt ki a Fejér megyei férfi. Feleségével ugyanis nem éppen békében váltak el, ezért a férj úgy döntött, hogy elvágja az asszony kocsijának fékcsövét, előtte pedig össze is karcolta az autót, és levágta a kerekek szelepét.
A nő szerencsére időben észrevette, hogy nem működik a fék, így elkerülte a balesetet, ám a férfi tettével veszélyeztette a nő életét.

A rendőrség házkutatást tartott nála, és megtalálták az eszközöket, amivel a bűncselekményt végrehajtotta. Bár a fékcsövek elvágását tagadta, részben beismerő vallomást tett. Őrizetbe vették, és közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, illetve rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ellene – írta a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.