Itt a magyar álompár újabb nagy dobása: megmutatták, mennyire szeretik egymást

klippremier Ya Ou Feng duett Békefi Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szenvedéllyel teli, igazi lobbanékony kollaboráció született a Sztárban sztár leszek! dobogósainak, és nem mellesleg szerelmespárjának legújabb együttműködéséből. Megérkezett a „TŰZ"!

Vérpezsdítő újdonsággal jelentkezik Békefi Viki és YA OU. A páros legújabb dalában minden megvan, ami egy szerelemben: érzelmek, romantika és nem utolsó sorban TŰZ.

„Nagyon örültünk neki, hogy ezúttal egy szenvedélyesebb oldalunkat mutathatjuk meg. Amióta együtt vagyunk minden dalunkból és feldolgozásunkból, vagy a különböző platformokon közzétett videóinkból azt láthatták az emberek, hogy mennyire kedvesen szeretjük egymást. Persze főként ilyenek vagyunk de azért ott lapul bennünk a fűtött, tüzes romantika, amit az új duettünkben meg is mutatunk"- mesélte YA OU.

Vikiék már rutinosan állnak a mikrofon és a kamera előtt, hiszen rajongóikat rendszeresen örvendeztetik meg különböző mashupokkal. A „TŰZ" ezúttal Kellner Dénes által született meg, akinek a zenében Oberritter Dóra, vagyis Calidora volt segítségére. Az elragadó zenéhez egy különleges klip is készült, amiben a szerelmespár egy érzelemtől fűtött táncot lejt.

„A videóhoz Koller Niki és Kovács Ricsi készített koreográfiát, ami tökéletesen illeszkedik a dal hangulatához; az összhatást pedig az egyedi és stílusos ruhák és kiegészítők teszik teljessé Kiss Márknak köszönhetően" - osztotta meg YA OU. „Nagyon izgalmas volt a forgatás, hiszen a táncos és a padlás jeleneteket is fűtetlen helyszíneken forgattuk -2 fokban, ahol igazán nagy szükség volt a belső tűzre"- tette hozzá mosolyogva az énekes.

új duett Békefi Viki YA OU Forrás:

A szerelmespár decemberben mutatta be első közös szerzeményét, az „Egész évben ölelnélek" egy könnyed, humorral és nem mellesleg csupa szeretettel teli karácsonyi dal volt, és sikerének köszönhetően a magyar rádiós slágerlisták top 15-ös mezőnyébe került.

A két előadó 2019-ben a Sztárban sztár leszek! című produkcióban szórakoztatta hétről hétre a nézőket, míg végül Viki egyenesen az első, Ya Ou pedig a második helyig menetelt a versenyben. Az énekesnő szeptemberben mutatta be első kiadványát „Cupido" címmel, Ya Ou pedig több zenével is jelentkezett, köztük a Pribelszki Norbival közös „Találkoznánk"-kal, ami jelenleg is a rádiók repertoárjának egyik kedvence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.