Szikora Robi felháborodott: szerinte ördögűzésnek kellene alávetni Marilyn Mansont

Forrás: Fem3Café -
Szikora Róbert Marilyn Manson ördögűzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Róbert már többször elárulta, mi a véleménye Marilyn Mansonról. Mióta pedig szexuális zaklatásos botrányba keveredett a világsztár, igen keményen bírálta.

Szikora Robi szerint Manson egy ördögien gonosz ember, akit ördögűzés alá kellene vetni.

Szikora Róbert Forrás: Fem3Café

"Nem csak a megjelenése, a dalszövegei is elrettentő példák. Én ma is féltem a fiatalokat ettől a sátáni fröcsögéstől. Nem véletlenül tartottunk misét, amikor kétszer Magyarországon járt, s imádkoztunk azért, hogy ne sikerüljön ellopnia a fiatalok lelkét. Nem voltam naprakész arról, hogy mi történt vele az utóbbi időben, ám nem ért váratlanul, hogy mire képes ez az ember. Én érte sosem imádkoznék, de ellene sem, csak sajnálom. Az az igazság, maga az ember is kell hozzá, hogy valakit megszálljon a gonosz, ugyanis azt be is kell engedni. Ő elveszett, és szerintem valami ördögűzésnek kéne alávetni, hogy valami is segíthessen rajta" - mesélte a Borsnak Szikora.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.