Minden csontját eltörte, majd lómaradványok alá temette élettársát Károly

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál bántalmazás brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyetlen gyilkosság áldozata lett egy nő Veresegyházán. A férfi brutálisan megverte, szinte minden csontját eltörte, majd egy állati tetemek sírhelyéül funkcionáló gödörbe dobta élettársát.

K. Szvetlana 3 éve Veresegyházán élt, különböző házakhoz járt takarítani. Így ismerte meg Károlyt, aki a helyi önkormányzat alkalmazottja volt. Összeköltöztek, de kapcsolatuk hamar megromlott.

Sajnos egyre gyakrabb a családon belüli erőszak Forrás: Shutterstock

Miután a nő eltűnt, rokonai keresni kezdték, így vezetett az út Károlyhoz, aki először tagadta tettét és azt állította, hogy a nő elhagyta. Majd újabb kihallgatás után azt állította, hogy a nő öngyilkos lett és ő ijedtében egy gödörbe dobta a holttestet. Miután a testet kiásták, már egyértelmű volt, hogy nem önkezűség a halál oka. Szvetlana testén sorozatos bordatörést, szilánkos lapockatörést, törött fogakat találtak.

Károly végül megtört és bevallotta, hogy a nő „ki volt kattanva", amikor lefejelte és bakanccsal meg is rugdosta. A holttestet az állati tetemek sírhelyéül szolgáló gödörbe vetette, gallyakkal és egy ló maradványaival fedte be, majd elment dolgozni, mintha mi sem történt volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.