"Lélekben örökké velünk maradtok" - gyászmisét hirdet egyeteme Siklósi Örsért

halál Siklósi Örs gyász tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte felfoghatatlan, hogy 29 évesen elhunyt az AWS zenekar frontembere, Siklósi Örs. Halála nem csak rajongóit és szeretteit, hanem volt egyetemét, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemet is letaglózta.

Az egyetem Facebook-oldalán adta hírül, hogy szentmisét rendez az elhunyt diákok tiszteletére. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemnek, melynek a tavaly elhunyt Benedik Tibor is diákja volt, 1992-es újraalapítása óta sajnos sok hallgatója, oktatója és munkatársa hunyt el.

"Voltak, akiknek élete nagyobb nyilvánosságot kapott, mások a csendességet választották. Amikor egy újabb esetről értesülünk, mindnyájukra fájó szívvel emlékezünk. Ők mind, örökre velünk maradnak, emléküket szívünkben őrizzük."

Siklósi Őrs és az AWS Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Siklósi Örs korai halála megrázta a magyar zenei világot. Többek között a Tankcsapda és Nagy Feró fia is megrendülten hivatkoztak a fiatal tehetség haláláról. Örs a legvégsőkig hitt a gyógyulásban és abban, hogy visszatérhet a színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.