Ezt üzente a Tankcsapda az AWS-nek Siklósi Örs halála után

Siklósi Örs gyász Tankcsapda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tankcsapda is nagy lehetőséget látott az AWS zenekarban, és kivételes tehetségnek tartották Siklósi Örsöt. Halála éppen ezért nagyon megrendítette őket is.

A leukémiában elhunyt Siklósi Örsöt gyászolja a zenészvilág, mindenkit lesújtott a fiatal zenész halála. A Tankcsapda már akkor is támogatta az AWS-t amikor felbukkantak A Dalban, és bíztatta a közönséget, hogy szavazzanak rájuk.

A Tankcsapda is gyászolja Siklósi Örsöt. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Tudták, hogy Örs betegséggel küzd, mégis bíztak a gyógyulásában, ahogy mindenki.
„Siklósi Örsben láttuk a lehetőséget, hogy ő legyen az új Lukács. A karizmájával, az előadásával kiemelkedett az átlagból. Kirobbanó tehetség volt, minden megvolt benne, hogy rocksztár legyen. Fájó a távozása, itt hagyott egy csomó tehetséges zenészt. Ha a zenekar tagjai segítségre szorulnak, készséggel támogatjuk őket, hogy ebből a nehéz helyzetből fel tudjanak állni" – mondta a Blikknek a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.