45 kilósra fogyott a magyar színésznő: aggódnak érte, nem javul az állapota

Forrás: TV2/Mokka -
fogyás koronavírus Gór Nagy Mária végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónapja esett át a koronavírus-fertőzésen Gór Nagy Mária, de még mindig nincs jól. A 73 éves színésznő nagyon lefogyott, mindössze 45 kilót nyom, nincs étványa és elhagyta az ereje. Szerettei és orvosai aggódnak érte.

A színésznőt annyira megviseli ez a helyzet, hogy férjével eldöntötték: végrendelkeznek. Ráébredtek arra, hogy egyik pillanatról a másikra kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy már nem lesz rá lehetőség - tudta meg a Blikk.

Gór Nagy Mária még három hónap után is szenved a koronavírustól Forrás: TV2/Mokka

"Sajnos, nem javul az állapotom... Immunerősítő és étvágyjavító gyógyszert kapok, de alig van jártányi erőm, az orvos mondta, hogy sokaknál előfordul ilyen hosszan tartó utóhatás. (...) A koronavírustól három napig szörnyű állapotban voltam, iszonyúan köhögtem, magas lázam volt, az ágyból sem tudtam kikelni. Akkor gondoltam bele, hogy én is belehalhatok ebbe, mint sok idős ismerősöm, kollégám. Korábban nem végrendelkeztem, de eldöntöttem: itt az ideje. Rádöbbentem, hogy egyik pillanatról a másikra kerülhetek olyan helyzetbe, hogy már nem lesz rá lehetőségem. Mindent elkövetek, hogy helyrejöjjek, de nem árt, ha elrendezek magam körül mindent, amit csak lehet, Budával együtt. Szeretnék néhány dolgot az Ódry Árpád Művészotthonra és a Bajor Gizi Színészmúzeumra hagyni" - mondta a színésznp, aki a férjét is megfertőzte. Gulyás Buda hat hétig betegeskedett, nyomta az ágyat, most mégis jobb állapotban van, mint a felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.