Szinglikosárral kedvez a társkeresőknek a csömöri Auchan

Forrás: Shutterstock -
párkeresés szingli Auchan Valentin-nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a koronavírus megnehezítette a szingli férfiak és nők egymásra találását is, a csömöri Auchan most korszakalkotó ötlettel állt elő - a szinglikosárral.

Az áruház tegnap tette fel Facebook oldalára a szingliknek szóló felhívást, miszerint "Használd a "szingli" kosarakat, hogy találkozhass a nagy Ő-vel a kedvenc áruházadban".

A hagyományos kosarak oldalán világkék és babarózsaszín felirat hirdeti, hogy te ismerkedő szingli vagy. Így akár bevásárlás közben is tudsz ismerkedni. A bejegyzést csaknem kétezren lájkolták és számos hozzászólás érkezett.

"Végre valaki gondol ránk is ....remélem országos akció lesz ....kár hogy kisebb üzletekbe járok . De roppant kreatív . Uraim, itt egy Covidra szabott jövőbeni randi tipp " - írta az egyik kommentelő.

szerelem tél fiatal pár ölelés Forrás: Shutterstock

A Valentin-nap itt van a nyakunkon, melyet sok egyedülálló partner hiányában filmnézéssel tölt el. Ki tudja, hátha egy bevásárlás most meghozza a várva várt szerelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.