Vitray Tamás a napokban ütközött össze a belvárosban egy másik autóval. Szerencsére senki nem sérült meg a balesetben, amilyenben nem volt még része az egykori tévésnek. 

Vitray Tamás az Andrássy úton okozott balesetet, de szerencsére komolyabban senki nem sérült meg. Mindkét sofőrt bevitték ugyan a kórházba, de ki is engedték őket. A tévés elmondta, soha nem volt még ilyen balesete.

Vitray TamásFotó: Hirling Bálint [origo]

"Ötvennyolc éve van vezetői engedélyem, de ilyen horderejű balesetem soha életemben nem volt. Arrafelé (az Andrássy út és a Szív utca kereszteződésében – a szerk.) még a régi szabály élt a fejemben, hogy elsőbbséget kell adnom, és kanyarodhatok, de ez megváltozott. Hibáztam, nincs mit szépíteni ezen, s ezt rögtön be is láttam, elnézést kértem" - mondta a Borsnak Vitray Tamás, aki bordafájdalmakkal küzdött a baleset után, de egyre jobban van. Az autója viszont csúnyán összetört, és nincs biztosítása.

Nem volt idő sokkot kapni, annyira gyorsan történt minden. Nem tudok traumáról beszámolni, s így nem is gondolkodom azon, hogy nem vezetek többé. Azonnal kiszálltam, átmentem a másik autóhoz, és azzal foglalkoztam, hogy mi van a másik autó sofőrjével. Rögtön kérdezgettük egymást a kedves kis hölggyel, aki ránézésre a lányom lehetne, hogy ki hogy van, és elnézést kértem tőle. Nem volt casco az autómon, és bár nem tudom a kár összegét, az autó totálkáros, úgyhogy, ha másért nem is, emiatt sokkos vagyok. Biztosítás nélkül önerőmből kell megjavíttatnom a kocsimat, de az is lehet, jobban járok, ha új autón gondolkodom" - tette hozzá.