Horváth Éva párja párkapcsolat Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva továbbra sem mutatja meg párját, most azonban kivételt tett és mesélt róla. Megtudhattuk, hogy Éva mindenben számíthat rá, igazi Bika és diétázik.

Horváth Éva a Story magazinnak mesélt arról, miért nem ment még férjez, ennek kapcsán pedig elég sok mindent elárult párjáról, akiről eddig nem nagyon beszélt. Azt mondja, nincs kedve a rengeteg szervezkedéshez, amit egy esküvő igényel, ráadásul van egy csomó másik dolog, ami összetart egy kapcsolatot.

Horváth Éva nem nagyon beszél párjáról Forrás: Horváth Éva, Instagram

"Rengeteg más dolog van, ami képes összetartani, illetve új szintre emelni egy kapcsolatot. Az őszinteség, az elfogadás, a bizalom, a jó kommunikáció mind ilyenek, ahogyan az is, hogy képesek vagyunk önzetlenül támogatni egymás terveit. Ez persze nem mindig egyszerű. Én Nyilasként hajlamos vagyok makacsul elzárkózni egy vita után, a párom, aki Bika, viszont szereti megbeszélni a dolgokat" - mondja Éva.

A modell eddig élvezetből főzött, azonban most, hogy minden étterem zárva, kicsit kötelesség is lett ez. Mégis igyekszik lelkesedéssel alkotni, mert tudja, hogy egy férfihoz a gyomrán át vezet az út:
"A párom diétázik, így próbálok minél változatosabban elkészíteni az ételeit. A gyereknevelésből pedig mindketten maximálisan kivesszük a részünket. Ki is kell, másképp nem működne a családunk. Ez tökéletesen bebizonyosodott a Farm VIP forgatása alatt, ahol Kristófra egy hónapon át az apukája vigyázott. A mindennapokban is megvannak a leosztott feladataink, én viszem a kisfiunkat óvodába, és a párom megy érte. Ugyanígy működünk együtt a ház körüli feladatok elvégzésében is" - meséli Horváth Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.