Horváth Éva továbbra sem mutatja meg párját, most azonban kivételt tett és mesélt róla. Megtudhattuk, hogy Éva mindenben számíthat rá, igazi Bika és diétázik.

Horváth Éva a Story magazinnak mesélt arról, miért nem ment még férjez, ennek kapcsán pedig elég sok mindent elárult párjáról, akiről eddig nem nagyon beszélt. Azt mondja, nincs kedve a rengeteg szervezkedéshez, amit egy esküvő igényel, ráadásul van egy csomó másik dolog, ami összetart egy kapcsolatot.

Horváth Éva nem nagyon beszél párjárólForrás: Horváth Éva, Instagram

"Rengeteg más dolog van, ami képes összetartani, illetve új szintre emelni egy kapcsolatot. Az őszinteség, az elfogadás, a bizalom, a jó kommunikáció mind ilyenek, ahogyan az is, hogy képesek vagyunk önzetlenül támogatni egymás terveit. Ez persze nem mindig egyszerű. Én Nyilasként hajlamos vagyok makacsul elzárkózni egy vita után, a párom, aki Bika, viszont szereti megbeszélni a dolgokat" - mondja Éva.

A modell eddig élvezetből főzött, azonban most, hogy minden étterem zárva, kicsit kötelesség is lett ez. Mégis igyekszik lelkesedéssel alkotni, mert tudja, hogy egy férfihoz a gyomrán át vezet az út:
"A párom diétázik, így próbálok minél változatosabban elkészíteni az ételeit. A gyereknevelésből pedig mindketten maximálisan kivesszük a részünket. Ki is kell, másképp nem működne a családunk. Ez tökéletesen bebizonyosodott a Farm VIP forgatása alatt, ahol Kristófra egy hónapon át az apukája vigyázott. A mindennapokban is megvannak a leosztott feladataink, én viszem a kisfiunkat óvodába, és a párom megy érte. Ugyanígy működünk együtt a ház körüli feladatok elvégzésében is" - meséli Horváth Éva.