"Nehéz lesz kezelni ezt" - Lelki társa nélkül maradt az Exatlon versenyzője

TV2 kieső Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benő esett ki az Exatlonból péntek este. Annának a lelki társa nélkül kell folytatnia a versenyt.

Benő és Viktor párbajozott pénteken este az Exatlonban. Az esélyesebb Benő volt, ő már párbajozott korábban, volt némi rutinja, és egy medállla is rendlkezett, ami plusz életet jelent. A kiesési küzdelem előtt Viktor kerek 50%-on állt, Benő viszont csak 42,9%-on. Óriási volt a harc a két versenyző között: Benő először elveszítette a medált, az utolsó futamban pedig fél másodperccel maradt alul. Viktor maradt tehát versenyben.

Viktor és Benő Forrás: Instagram/Benedek Szabó, Instagram/Kővári Viktor

Benőtől nehéz szívvel vettek búcsút társai, Anna, Dóri, Gréta és Bálint is elsírta magát. A legjobban azonban Annát érintették meg a történtek:
"Nehéz lesz kezelni ezt lelkileg, megkedveltem ezt a tökfejet... nagyon sajnálom, egy kicsin múlt... minden hiányozni fog Benőből, csak vele értettem meg magam. Rövid időn belül egymásra találtunk, nagyon sokat segített, neki köszönhetően tudtam kinyílni. Ha hallottam a szurkolását, mindig erőt adott. Jó közös pillanataink, beszélgetéseink voltak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.