A fiatal lányt vélhetően megfojtotta barátja, aki hosszú évek után sem ismerte be szörnyű tettét. Barátnője a a gyilkosság idején 8 hetes terhes volt.

Az amerikai Colorado megyei Denverben történt a szörnyű tragédia, ahol még 2013-ban gyilkolták meg az akkor 21 éves Kelsie Schellinget, aki kisbabáját hordta a szíve alatt.

8 évvel ezelőtt Kelsie nyomtalanul tűnt el, a család, a barátok sem tudott arról, hol lehet. Végül a rendőrség február 25-én megtalálta a lány holttestét, valamint azt is megállapították, hogy 8 hetes terhes volt.

Később a lány autóját a St. Mary-Corwin kórház környékén találták meg.

Kelsie barátját, Donthe Lucast is kihallgatták az üggyel kapcsolatban, a rendőröknek rögtön feltűnt, hogy nagyon zavartan válaszol neki, először azt mondta, hogy a lány kórházba ultrahangra mehetett az autójával. Továbbá azt mondta, hogy köztük nem volt semmilyen viszony, pusztán barátok voltak.

Azonban Schelling két barátnője is Lucas ellen vallott, az egyiküket a tanúvallomása előtt ismeretlen okokból meggyilkolták.

A nyomozók azonban nem hagyták annyiban, kiderítették, hogy Lucas valószínűleg megfojtotta Keslie-t, ez magyarázatot adhat arra, miért nem találták meg a gyilkos fegyvert - írja a Crime Online.

A férfi ügyében tegnap, március 10-én született ítélet, amely szerint az esküdtek első fokon bűnösnek találták a 2013-ban elkövettett gyilkosságért, így életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.