Állapotos barátnőjét gyilkolta meg a fiatal férfi

édesanya halál gyermek tragédia állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lányt vélhetően megfojtotta barátja, aki hosszú évek után sem ismerte be szörnyű tettét. Barátnője a a gyilkosság idején 8 hetes terhes volt.

Az amerikai Colorado megyei Denverben történt a szörnyű tragédia, ahol még 2013-ban gyilkolták meg az akkor 21 éves Kelsie Schellinget, aki kisbabáját hordta a szíve alatt.

8 évvel ezelőtt Kelsie nyomtalanul tűnt el, a család, a barátok sem tudott arról, hol lehet. Végül a rendőrség február 25-én megtalálta a lány holttestét, valamint azt is megállapították, hogy 8 hetes terhes volt.

Később a lány autóját a St. Mary-Corwin kórház környékén találták meg.

Kelsie barátját, Donthe Lucast is kihallgatták az üggyel kapcsolatban, a rendőröknek rögtön feltűnt, hogy nagyon zavartan válaszol neki, először azt mondta, hogy a lány kórházba ultrahangra mehetett az autójával. Továbbá azt mondta, hogy köztük nem volt semmilyen viszony, pusztán barátok voltak.

Azonban Schelling két barátnője is Lucas ellen vallott, az egyiküket a tanúvallomása előtt ismeretlen okokból meggyilkolták.

A nyomozók azonban nem hagyták annyiban, kiderítették, hogy Lucas valószínűleg megfojtotta Keslie-t, ez magyarázatot adhat arra, miért nem találták meg a gyilkos fegyvert

- írja a Crime Online.

A férfi ügyében tegnap, március 10-én született ítélet, amely szerint az esküdtek első fokon bűnösnek találták a 2013-ban elkövettett gyilkosságért, így életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.