Nem lesz szerencsénk az idei húsvéttal sem: ez várható az ünnepekre

Forrás: Címlapfotó: Szász-Fábián Ilka Erika / Shutterstock -
hidegfront időjárás húsvét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a héten marad a jó idő, az előrejelzések szerint húsvétra esőre és hidegfrontra lehet számítani. 

Hétfő


Észak, északnyugat felől többször erősen megnövekszik a felhőzet, de zápor csak néhol fordul elő. Az északnyugati szél több helyen lesz élénk. 14 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedd


Eleinte erősen felhős, vagy borult lesz az ég, kisebb eső, zápor is előfordulhat - elsősorban az északi, északkeleti tájakon. Déltől északnyugat felől csökken, szakadozik a felhőzet. Északkeleten csak 10-15, máshol 15-20°C valószínű.

Forrás: Címlapfotó: Szász-Fábián Ilka Erika / Shutterstock

Szerda


Változóan felhős időre számíthatunk, nyugaton a több napsütéssel. Csapadék nem lesz. Kellemes tavaszi hőmérséklet ígérkezik: 15-21°C várható. A délies szél néha megélénkül.

Csütörtök


Északkeleten borongós maradhat az idő. Ezzel szemben az ország nagy részén ragyogó napsütés ígérkezik. 20 fok körüli értékeket mérhetünk, de északkeleten hűvösebb lesz.

Péntek


Hidegfront érkezik, melynek hatására szórványosan záporok fordulnak el,és megerősödik az északnyugati szél. 10 és 15 fok közé esik vissza a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.