Lövöldözés történt egy párizsi kórháznál - egy férfi életét vesztette

Párizs lövöldözés férfi meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lövöldözés volt Párizs XVI. kerületében egy kórháznál hétfő délután, ahol egy motoros támadó két embert megsebesített, egyikük életét veszítette. A támadó elmenekült a helyszínről.

A BFM hírtelevízió értesülése szerint a francia főváros XVI. kerületében a Vöröskereszthez tartozó Henry-Dunant magánkórház gépkocsi-behajtójánál délután 1 óra 50 perckor dördültek el a lövések.

A támadó többször rálőtt egy férfira, aki a helyszínen meghalt. Egy nő, aki a kórház biztonsági alkalmazottja, megsebesült, őt kórházba szállították.

A támadó motorral érkezett, és azzal is menekült el a helyszínről, jelenleg is keresik a rendőrök - írja a Metropol.

A BFM hírtévé szerint az egyedül ékező fegyveres támadó a már földön fekvő áldozatát többször fejbe lőtte, ami inkább hasonlított egy bosszúból elkövetett kivégzésre, mintsem véletlenszerű lövöldözésre.

A környéket teljesen lezárták, az ügyben a bűnügyi rendőrség indított eljárást, de a nyomozók egyelőre semmilyen részlettel nem szolgáltak a támadás lehetséges indítékait illetően.

A magánkórház jelenleg oltóközpontként működik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.