Nagy bejelentést tett a kormány: itt az új foglalási rendszer oltásra regisztráltak számára

bejelentés regisztráltak védőoltás koronavírus kormány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kormányzati Tájékoztatási Központ nagy bejelentést tett szerda reggel: új rendszert fejlesztettek ki az oltásra regisztráltak számára. 

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerdán reggel közölte:

"Magyarországon az oltás önkéntes, ezért regisztrációhoz kötött. Regisztráció alapján folytatjuk az oltást a háziorvosoknál és az oltópontokon egyaránt.

Az egyetemi oltópontokon a kormány kísérleti jelleggel kipróbál egy internetes foglalási rendszert. Az oltás felgyorsítása érdekében 70.000, már oltásra regisztrált ember fog sms-ben értesítést kapni, hogy az abban szereplő kód alapján időpontot foglaljon magának jövő hét hétfő, kedd vagy szerdára.

Amennyiben a rendszer sikerrel vizsgázik, megfontoljuk az általános kiterjesztését a regisztráltakra. Minden más, a témában megjelent hír álhír. Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján tájékoztatást adunk a részletekről."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.