"Tört, recsegett minden, a kocsi megbillent" - Young G autóbalesetet szenvedett

Forrás: Instagram/Mészáros Norina -
Young G baleset autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G a várandós feleségével és kislányával utazott, amikor megtörtént a baj: szerencsére az ijdetség volt nagyobb, és senki nem sérült meg a kisebb balesetben.

Young G és párja, Norina nemrég jutottak túl egy egészségügyi kálvárián, a várandós nő ugyanis hirtelen rosszul lett és kórházba került. Kiderült, hogy méhszájseb okozta a panaszokat, a fiatal nő orvosai pedig a koraszülés elkerülése érdekében azonnali műtétet rendeltek el. Május 17-re van kiírva kedvese a programozott császárra, majd hat héttel később meg kell operálni Norinát, hogy eltávolítsák a méhnyakon lévő tumort.

Béci és kedvese Forrás: Instagram/Mészáros Norina

Most pedig egy kisebb autóbaleset okozott ijedtséget.

Borzalmas hangja volt, tört, recsegett minden, a kocsi megbillent, a lányok pedig nagyon megrémültek. Napsi hátul sírt, zokogott.

"Nem jött jókor, de mikor tud ez jó lenni. A lényeg, hogy mi jól vagyunk, a kedvesemért aggódtam a legjobban. Szegény nincs jól, a legutóbbi vizsgálaton kiderült, hogy túl gyors a szívverése, ráadásul vérszegény is, így egy vaskúrára van szüksége, hogy ő és a kicsi is jól legyen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.