A kommandósok csaptak le a magyar valóságshow-szereplőre: kivégzéssel fenyegetőzött

Forrás: Thinkstock -
Mandula Ádám TEK Szegedi Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aranypart című valóságshow egykori szereplőjére, Mandula Ádámra a Terrorelhárítási Központ emberei csaptak le, miután életveszélyesen megfenyegette egykori párját, és annak új kedvesét, aki nem más, mint Szegedi Fecsó.

Szegedi Fecsót és kedvesét fenyegette a nő egykori párja, Mandula Ádám, akit az Aranypart című valóságshowban láthattak az emberek. A férfi a közösségi oldalon, élő videókban tett rémisztő kijelentéseket, emellett a felvételeken fegyver, valamint kábítószernek tűnő por is látszik. Mindezekért a Terrorelhárítási Központ emberei vették őt örizetbe 72 órára, jelenleg távoltartási végzés mellett szabadlábon védekezhet.

Szegedi Fecsó Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

Fecsó barátnője, Bea nagyon fél a férfitól, avalamint a közös gyermeküket is félti. "

rettegek attól, hogy valami baja lesz a kisfiamnak.

Blikknek

"Egy ilyen ember mellett a gyermekem nincsen biztonságban, valamint nem is szolgálhat példával egy kisfiú előtt. Kezdeményeztem a kizárólagos felügyeletet is Medox érdekében, illetve elhatároztam, hogy nem adom oda neki a gyereket láthatásra sem" - mondta.

Közölte, hogy nem érdekli őt az sem, ha életfogytilglant kap, de ha megtalál, akkor kivégez engem is és Beát is.

"Örök hálám a rendőrök gyors és szakszerű intézkedéséért. Nagyon korrektül jártak el! Az általunk bemutatott bizonyítékok alapján a TEK segítségével azonnal őrizetbe is vették Bea exét, akit 72 órára őrizetbe is helyeztek. A fegyverekről azóta kiderült, hogy játékpisztolyok, a többi ügyben pedig elindult ellene az eljárás. Ettől függetlenül megbíztam az ügyvédemet is, mert itt már nem csak a testi épségünkről, hanem a jóhírünk megcsorbításáról is szó van"

Mandula Ádám nem tartja jogosnak a 72 órás őrizetet. "Nem tartom jogosnak a 72 órás őrizetet, de legalább volt időm gondolkodni a dolgokról. Nem gondoltam komolyan a fenyegetést, csak hirtelen felindulásból tettem" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.