Baleset történt az M5-ös autópályán az újhartyáni lehajtónál - egy ember életét veszítette

Forrás: NurPhoto via AFP/David Cliff/NurPhoto/David Cliff -
M5 Újhartyán baleset halálos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ember meghalt, négyen súlyosan megsérültek, amikor kisteherautóba hajtott egy személyautó az M5-ös autópályán az újhartyáni lehajtónál, a főváros felé vezető oldalon csütörtök reggel. Az érintett szakaszt lezárták - közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a személygépkocsi egy a sztrádán folyó munkálatok miatti terelést előrejelző járműnek ütközött.

A baleset következtében a személyautó jobb első ülésén utazó férfi a helyszínen meghalt, a sofőr és további két utas, valamint a terelő járműben tartózkodó munkás súlyosan megsérült.

Baleset miatt lezárták az M5-öst Újhartyánnál Budapest felé (A kép illusztráció) Forrás: NurPhoto via AFP/David Cliff/NurPhoto/David Cliff

A főváros felé haladó forgalmat az örkényi csomópontnál leterelik az autópályáról - írták a rendőrségi honlapon. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, hogy a tűzoltók feszítővágóval kezdték meg két utas kiszabadítását, és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.