A próbán szenvedett balesetet a magyar komikus: nem léphet fel

operett baleset komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A próbán szenvedett balesetet  a táncos-komikus, Kollár Péter Erik. 

A Facebookon jelentették be, hogy a táncos-komikus, Kollár Péter Erik balesetet szenvedett a próbán, ezért nem szerepel majd a Sissi, a magyar királyné című operettben. A helyét Kerényi Miklós Máté veszi át.

"Sajnálattal tudatjuk, hogy a Sissi, a magyar királyné című operettünk táncoskomikusa, Kollár Péter Erik a darab egyik próbáján kisebb balesetet szenvedett. Állapota aggodalomra nem ad okot, azonban rehabilitációja több hetet vesz igénybe, így a Sissi bemutatóján Gödöllőn (június 12-én és 13-án ) nem játszhat az előadásban. Szerepét a műfaj kiválósága, az Operettszínház művésze, Kerényi Miklós Máté veszi át, akinek a beugráshoz ezúton is nagyon sok sikert kívánunk.

Bár a tánctól egy kis időre el kell köszönnie Eriknek, a Sissi jelmezei természetesen továbbra is óvó szárnyai alatt készülnek" - írták a közösségi oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.