Szájmaszk-balhé: rátámadt az egyik utas a légiutas-kísérőre, kiütötte két fogát - Videó

repülő légiutas-kísérő szájmaszk verekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes agresszió az egyik repülőgépen: a légiutaskísérő szóvá tette, hogy az egyik utas nem jól visel maszkot, aki erre fogta magát és nekitámadt.

A Southwest Airline légitársaság,Sacramentoból San Diego felé tartó repülőgépén történt a borsztató brutalitás. - írja a People.

A stewardess egy 28 éves női utast szólított fel többször is, hogy viselje az előírásoknak megfelelően a maszkját. A nő azonban ahelyett, hogy eleget tett volna a kérésnek, először szóban kezdte bántalmazni a munkáját végző légiutas-kísérőt, majd ütni kezdte.

A vérző arcústewardess-ről egy másik utas szedte le a nőt, és fékezte meg a további balhét.

A 28 éves nő bűncselekményt követett el, hiszen 8 napon túl gyógyulós sérüléseket okozott - többek között kiütötte alégiutas-kísérő két fogát. A rendőrség le is tartóztatta, és súlyos testi sértés miatt eljárást kezdeményezett ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.