Nemrég írtunk mi is róla, hogy Istenes Bence váratlanul úgy döntött, hogy karrierváltásba kezd és a Veszprém megyei Öskü focicsapatához igazolt.

Bence első meccse se indult túl jól, a tévés ugyanis nem volt elég edzett a pályára lépéshez és egy hosszabb sprint után a combjához kapott. Ezután le is cserélték és ő is beismerte, hogy van rajta 1-2 kiló súlyfelesleg és időre van szüksége, hogy elég edzett legyen a futballhoz.

A dolgok azonban továbbra sem úgy alakultak, ahogy Bence eltervezte, sőt rosszabbra fordultak, ugyanis a műsorvezető úgy megsérült legutóbb meccse során, hogy meg is kellett műteni. Megpróbáltatásairól Facebook oldalán mesélt és azt is hozzátette, hogy el kellene gondolkoznia azon, ezt most miért kapta az élettől.

Vasárnap meccsünk volt Oskün, de nem úgy alakultak a dolgok ahogy terveztem... egy szerencsétlen esés után éreztem, h baj van, mert nem tudtam felkelni a földről és mikor odanyúltam a vállamhoz, kiállt a csontom... mentővel vittek a pályáról a korházba, a röntgen azonnal kimutatta, h mindhárom szalag elszakadt a vállamban Tegnap meg is műtöttek... Gyerekkorom óta sportolok, de hála istennek eddig minden komolyabb sérülés elkerült, ez volt az első műtétem, sőt, most voltam először korházban, úgyhogy eléggé fostam De végig óriási biztonságban éreztem magam! Nagyon hálás vagyok a mentősöktől kezdve Tóth Tomin át a korházi nővérekig mindenkinek, akik az elmúlt két napban mellettem voltak, különösen Dr. Erdélyi Gábornak Köszönöm Nektek!!!! Egyelőre nagyon durva fájdalmaim vannak, alig tudok megmozdulni, de a lényeg, hogy nyár végére felépül a tigris Addig is átgondolom, h vajon miért kaptam ezt az élettől, vajon min kéne változtatnom..."