"Szinte elvesztettem a reményt" - Barta Sylvia megpróbáltatásairól vallott

Forrás: TV2 Mokka -
Barta Sylvia oltás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barta Sylvia családjában nem kérdés, hogy mindenki beoltatja magát: ők testközelből tapasztalták meg a vírus pusztítását .

Barta Sylvia gyerekei egy percig sem gondolkoztak azon, hogy beoltassák-e magukat, hiszen az ő családjuk testközelből tapasztalta meg, hogy mit okoz a koronavírus. "Én nagyon beteg voltam, a gyerekeim ezt látták" - mondta a Mokkában Sylvi. "Voltak olyan nehéz napok, amikor én is szinte elvesztettem a reményt. Igyekeztünk tartani magunkat a férjemmel, hogy a lehető legkevesebbet érzékeljék, de érzékelték. Voltak nehéz pillanatok, volt sírás, volt aggodalom" - mondta.

Másrészt a családjukban van idős, beteg ember, például az idősjárás-jelentő édesanyja, aki jelenleg is kórházban van, az ő védelme érdekében is oltatják be magukat a gyerekek.

A fiatalokat természetesen az is motiválja, hogy programokon vehessenek részt, hiszen az elmúlt hónapokban nagyon sok időt töltöttek bezárva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.