Botrány! Teljesen kiakadtak a színészek Eszenyi Enikő visszatérése miatt

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
felháborodás Eszenyi Enikő visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas botrány övezte tavaly Eszenyi Enikőt, több, mint 70 színész is verbális erőszakkal és a hatalommal való visszaéléssel vádolta meg. 

Sokan felháborodtak azon, hogy tavalyi botránya után Eszenyi Enikő újra rendezhet a kecskeméti színházban. Szerintük ez is azt mutatja, hogy a rendező hatalma továbbra is jelentős és inkább hallgatnak, mert nem tudhatják, mikor kell vele újra együtt dolgozniuk a jövőben. Többen attól tartanak, nem lesz következménye az abúzusnak, amit ellenük elkövetett a rendező.

Eszenyi Enikő Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

Eszenyi a Cirkushercegnő darabot fogja rendezni Kecskeméten, melynek főszerepét Járai Máté játssza majd. A színész korábban sosem dolgozott a Eszenyi Enikővel, de mindig is ott volt a bakancslistáján, hogy vele dolgozzon. Kicsit tart a közös munkától, de várja is.

- nyilatkozta Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.