Támadnak a földönkívüliek a kisváros erdejében: több szemtanú is látta őket

Forrás: Fer Gregory/Shutterstock -
földönkívüliek emberrablás Sedgley UFO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyugat-midlandi Sedgley-ben felállítottak egy táblát, melyen az áll, hogy három alkalommal is itt jártak az idegenek és embereket raboltak el, de az önkormányzat mégsem tesz ez ellen semmit. 

Rejtély övezi azt a táblát, amelyet Sedgley kisvárosának erdejében állítottak fel és amely azt állítja, hogy az elmúlt héten három alkalommal is raboltak el idegenek embereket. A tábla megalkotója az önkormányzat szemére veti, hogy semmit nem tettek az emberrablás ellen. Az UFO-hívők úgy gondolják, hogy Nyugat-Midland az idegen tevékenység középpontjában áll az Egyesült Királyságban, ugyanis az elmúlt években több tucat UFO-észlelésről számoltak be a környéken - írja a Daily Star.

Az egyik tanú, akit Lisának hívnak, a kertjében volt Solihullban, amikor narancssárgán pislákoló labdát látott az égen.

A kép illusztráció Forrás: Fer Gregory/Shutterstock

Adam amatőr csillagász épp az égen figyelt egy műholdas nyomvonalat, amikor olyasmit látott, amit még soha nem látott az addigi 18 éve alatt. Hirtelen fehér fény repült át az égen olyan sebességgel, amilyet még soha nem látott egyetlen ember által készített technikában sem.

- mondta Ádám, aki meg volt győződve arról, hogy tanúja volt a földönkívüli életnek, de soha nem szólt senkinek, attól félve, hogy nem fogják neki elhinni.

Ez a cikk is érdekelheti: Ez a szörnyű dolog vár az emberiségre, ha sikerül felvenni a kapcsolatot a földönkívüliekkel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.