A nyugat-midlandi Sedgley-ben felállítottak egy táblát, melyen az áll, hogy három alkalommal is itt jártak az idegenek és embereket raboltak el, de az önkormányzat mégsem tesz ez ellen semmit. 

Rejtély övezi azt a táblát, amelyet Sedgley kisvárosának erdejében állítottak fel és amely azt állítja, hogy az elmúlt héten három alkalommal is raboltak el idegenek embereket. A tábla megalkotója az önkormányzat szemére veti, hogy semmit nem tettek az emberrablás ellen. Az UFO-hívők úgy gondolják, hogy Nyugat-Midland az idegen tevékenység középpontjában áll az Egyesült Királyságban, ugyanis az elmúlt években több tucat UFO-észlelésről számoltak be a környéken - írja a Daily Star.

Az egyik tanú, akit Lisának hívnak, a kertjében volt Solihullban, amikor narancssárgán pislákoló labdát látott az égen.

Az volt az első gondolatom, hogy úgy néz ki, mint egy repülőgép, amely ég, de egyértelműen nem az. Túl gyorsan mozgott ahhoz, hogy repülő legyen - a repülési folyosó közelében élünk, így megszoktuk a gépeket. Valószínűleg csak néhány másodpercig néztem, és láttam, ahogy az égen keresztül haladt, nem pedig lefelé, egyszer csak csökkentette a méretét, majd eltűnt"

A kép illusztrációForrás: Fer Gregory/Shutterstock

Adam amatőr csillagász épp az égen figyelt egy műholdas nyomvonalat, amikor olyasmit látott, amit még soha nem látott az addigi 18 éve alatt. Hirtelen fehér fény repült át az égen olyan sebességgel, amilyet még soha nem látott egyetlen ember által készített technikában sem. 

Nem meteor volt - nagyon alacsonyan szállt és a fény is nagyon erős volt. Három másodpercig láttam, mielőtt áthaladt volna az egész égen, és kikerült volna a látóteremből

- mondta Ádám, aki meg volt győződve arról, hogy tanúja volt a földönkívüli életnek, de soha nem szólt senkinek, attól félve, hogy nem fogják neki elhinni.

Ez a cikk is érdekelheti: Ez a szörnyű dolog vár az emberiségre, ha sikerül felvenni a kapcsolatot a földönkívüliekkel