„Remélem, nem rabolnak el” – Ez volt az utolsó üzenete a diáklánynak, holtan találtak rá

Forrás: Dreamstime -
gyilkosság diák nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas, ami egy orosz diákkal történt: a 34 éves nő beült egy idegen mellé az autóba, majd pár nap múlva már csak a holtteste került elő.

Még egy utolsó üzenetet küldött édesanyjának az orosz Catherine Serou: „Beszálltam egy autóba egy idegennel. Remélem, nem rabolnak el". Sajnos a 34 éves nőnek már csak a holtteste került elő ezek után.
Catherine édesanyja elmondta, lányának egy klinikára kellett gyorsan eljutnia, ezért döntött úgy, hogy elfogadja a fuvart az idegen férfitól.

A fotó illusztráció. Forrás: Dreamstime

Az üzenetet még elküldte, majd ezután napokig semmi hírt nem hallott róla az édesanyja. A rendőrség nyomozni kezdett, és megtalálták a nő holttestét.

A vizsgálatok során kiderült, meggyilkolták őt. Egy gyanúsítottat már el is fogtak, de egyelőre nem tudni, ugyanarról a személyről van-e szó, aki az autót vezette – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.