Hihetetlen baki: Budapest helyett Bukarestbe érkeztek a francia szurkolók

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
baki szurkolók Budapest Bukarest Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő tévedés történt, ugyanis hat francia szurkoló szeretett volna részt venni a budapesti magyar-francia meccsen, csakhogy tévedésből Bukarestben kötöttek ki.

A magyar főváros helyett Romániában landolt egy francia csoport, akik focimeccsre mentek volna. Hat francia szurkoló szerette volna megnézni Budapesten a magyar-francia Eb-meccset, ezért elmentek egy turisztikai ügynökséghez, akik megszervezték nekik az utat. Amikor leszálltak a repülőről, akkor jöttek csak rá, hogy Budapest helyett Bukarestben vannak. Így ott kellett megnézniük a meccset a tévéből.

Másik városban kötöttek ki a francia szurkolók, lemaradtak a meccsről. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Úgy tudni, az utazási iroda keverhette össze a városokat, ám három repülőjegy Budapestre szólt, három pedig Romániába, így végképp érthetetlen, hogy kerültek mindannyian Bukarestbe - írja a Főtér.ro.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.